Hogyan nyerd el az ingatlantulajdonosok bizalmát?

Szerintem senki nem csodálkozik azon, ha az ingatlantulajdonosok gyakran távol akarják tartani magukat az ingatlanosoktól. Mert nem bíznak meg bennük, a munkájukban! Ezen a legtöbben azzal akarnak változtatni, hogy megpróbálnak lyukat beszélni a tulaj hasába, de jobb, ha tudod, nem a dumára kíváncsiak, hanem arra, hogy Te miben vagy más?! Ez az, amit meg kell mutatnod! Nem elmondanod, hanem megmutatnod!

Kérdezd meg miből fakad a bizalmatlansága, az esetleges rossz tapasztalata. Neked ezeket kell kezelned, ezekben kell másnak lenned. Nem másnak ígérned, hanem másnak lenned! Érted?!

Ha az volt a baja, hogy a másik ingatlanos hetekre eltűnt, akkor Te megbeszéled vele, hogy mit szeretne milyen gyakran jelentkezz nála! Aztán ott előtte beírod a naptáradba, hogy minden csütörtök délelőtt hívod! De akkor hívd is, fel! Még akkor is, ha nem tudsz neki mit mondani! Ami egyébként elég nagy gáz!

Add meg neki azt amire a lelkének szüksége van ahhoz, hogy érezze, foglalkozol vele, az ingatlanjával! Ne magadról beszélj, ne magadat fényezd, és főleg ne ígérd le a csillagokat az égről. Bocs, de Te senkit nem érdekelsz. A tulajdonost önmaga érdekli, a saját szükséglete a fontos neki nem pedig Te. Ezért erről kérdezd, róla beszélj, a félelmeit kezeld! Ígérj keveset, adj többet! Ja és a legfontosabb! Részletesen, de tényleg részletesen, meséld el neki, hogy ha rád bizza az ingatlan eladását, akkor, hogyan fog kinézni a közös munka, mikor, mire számíthat és ez miben lesz más! mint amit a többi ingatlanközvetítőnél megtapasztalt!

Ezekről mind nagyon részletesen olvashatsz a könyvemben. Rendeld meg még most, amíg kedvezménnyel juthatsz hozzá!

Holnap egyébként egy olyan „apróságról, figyelmességről” fogok írni nektek, amivel azonnal jó pontod lesz az eladónál és majdan a potenciális vásárlóknál is.

További szép napot!

Hamarosan újra jövök!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!