A legtöbb weboldalon szinte az első oldal a „Bemutatkozás, a rólam/rólunk” oldal. Aztán részletes leírás található azokról a szolgáltatásokról, amiket a weboldal kínál az érdeklődőknek, potenciális ügyfeleknek. De még nem találkoztam olyan oldallal, ahol megtalálható lett volna a „Rólad” oldal. Pedig minden tanácsadó, szolgáltató által készített weboldal, minden webáruház Miattad készült el, éppen ezért Rólad, a Te igényeidről kell, hogy szóljon.

Ezért kezdődik így az én weboldalam. De hogyan is képzellek el Téged?

Boldogság, egészség, siker. Ez az a hármas, amire mindenki vágyik. Egyre többen vannak, akik tudják, hogy az életet nem túlélni kell, hanem megélni, átélni. Egyre többen ismerik fel, hogy a saját életünkért mi vagyunk a felelősek, vagyis csak rajtuk múlik, hogy milyen életet élünk, hogy mit kezdünk az álmainkkal, vágyainkkal. Hiszem, hogy Te is közéjük tartozol. Azok közé, akik kisebb-nagyobb mértékben, de nyitottak az új dolgok iránt. Akik tudják, ahhoz, hogy jobb életet élhessenek, fejlődniük kell, ezért szívesen olvasnak olyan blogokat, könyveket, néznek fejlesztő videókat és vesznek részt olyan tréningeken, előadásokon, ahol a fejlődéshez megkaphatják a megfelelő segítséget.

Mélységesen tisztellek Téged azért, hogy időt, energiát, pénzt nem sajnálva dolgozol a fejlődéseden, új készségek elsajátításán, azon a személyes változáson, ami ahhoz kell, hogy a megérdemelt boldogságot, sikert elérhesd. De azzal is tisztában vagyok, hogy a sok és kemény munka ellenére sokan vannak közületek, akik nem elégedettek a saját fejlődésükkel, eredményeikkel.

Lehet, hogy Te is azok közé tartozol, aki nem érti miért van ez így? Dolgozol azon, hogy fejlődj, mégsem úgy haladsz az úton, ahogyan szeretnéd.

Bár nem tökéletes a hasonlat, de az ember olyan, mint egy számítógép, egy okostelefon. A hardver a test, a szoftver pedig az a gondolkodásmód, azok a szokások, amiket a környezetünk hatására magunkévá teszünk. Ezt a hasonlatot már biztosan Te is hallottad és talán azzal is tisztában vagy, hogy a hardvereken mindig kétféle program fut. Az egyik az alapprogram, vagyis egy operációs rendszer, a másik pedig a hatékonyságot növelő, kiegészítő programok, appok összessége. Ezeket a programokat a szüleink, a bennünket körülvevő emberek írják és telepítik fel „ránk”. Erről szól a gyermekkor, a fiatalkor, az évek során szerzett számtalan felnőttkori tapasztalat. Ez az a folyamat, ami egészen az életünk végéig tart.

Amivel azonban sokan, talán Te sem vagy tisztában az az, hogy ezek a programok, néha a legnagyobb jóindulat mellett is bizony vírusokként viselkednek és kártékonyan hatnak ránk.

Sokan, talán Te is, megfeledkeznek arról, hogy a legjobb kiegészítő programok, appok sem tudnak hatékonyan működni, ha az alapprogram, vagyis az operációs rendszer elavult, esetleg vírussal fertőzött. A legtöbben nagyon komoly energiákat fektetnek abba, hogy hatékonyabbak lehessenek, javuljon a kommunikációjuk, jobban kihasználhassák az idejüket, pozitívabban gondolkodjanak, ezért megtanulnak célokat kitűzni, odafigyelnek a motivációjukra. De ezek csak a kiegészítő programok, az appok. A legfontosabb maga az operációs rendszer, ami pedig nem más, mint az önismeret, az önbecsülés, az önbizalom hármasa. Ezek fejlesztése nélkül minden más „program”, app csak alacsony hatékonysággal működik vagy egyáltalán nem is működik.

Márpedig az esetek 99%-ban ez az, ami megakadályoz bennünket abban, hogy a számtalan önsegítő könyv, videó, előadás, tréning, az éveken át tartó önképzés ellenére sem találjuk meg önmagunkat és a saját boldogságunkat.

Bízom benne, hogy Te azok közé tartozol, akik a fentiek ismeretében újult erővel, felfokozott motivációval folytatod önmagad megismerését és az önbecsülésed, önbizalmad megerősítését, mert a Boldogság, az Egészség, a Siker Neked is jár! Ebben egészen biztos vagyok!