AZ INGATLANKÖZVETÍTŐK ARANYKÖNYVE

AZ INGATLANKÖZVETÍTŐK ARANYKÖNYVE című könyv,

A SZEMLÉLETMÓDVÁLTÁS AZ INGATLANÉRTÉKESÍTÉSBEN

című könyv részletesebb, bővített folytatása

FIGYELEM! Ez nem egy Landing oldal. Sem értékesítési, sem marketing célokat nem szolgál. Ezért ehhez kapcsolodó látványelemeket se keress rajta. Kizárólag információs, a könyv tartalmának bemutatásának céljából készült.

A könyvben ezekről olvashatsz (Tartalomjegyzék):

Bevezető

Az ingatlanközvetítőkről (Az ingatlanközvevítők jelenlegi piaci helyzete, megítéséle, problémáik bemutatása)

 • Énmárka felépítése (A legtöbb ingatlanközvetítő szeretné magát megkülönböztetni másoktól, az általános negatív megítéléstől)
 • Kapcsolati háló kialakítása (szakemberek, lakberendezők stb.)

Az ingatlan, mint termék

Téves paradigmák

Az ingatlanportfolió kialakítása

 • Hideghívási technikák (Hogyan értem el 90% feletti sikert a hideghívásoknál)
 • Kizárólagos megbízások megszerzése
 • Ajánlattétel az eladónak

Az értékesítésről általában

 • A vásárlás érzelmi döntés
 • Eladás vagy értékesítés
 • Az értékesítés, mint rendszer

Az ingatlanértékesítés folyamata

 • Az ingatlan felvétele (fényképek, videók, adatok, alaprajz, ami önmagában 30%-os hatékonyságnövelést eredményez, környezettanulmány, az ingatlan árának a meghatározása stb.)
 • Célcsoportspecifikus ingatlanhirdetések elkészítése (a specifikus hirdetésekkel, jelentősen csökkent a nem potenciális érdeklődőkkel való felesleges foglalkozás ideje)
 • Ingatlanbemutató anyag elkészítése (ezen anyagok segítségével fogtam meg a több ingatlan is megtekintő ügyfelek több mint 67%-t)
 • Ingatlanhirdetések elhelyezése
 • Érdeklődők kezelése, időpontegyeztetés
 • Ügyfélismereti adatlap (bementek a lakásba és leültök beszélgetni!)
 • Az ingatlan bemutatása (a megmutatás nem bemutatás)
 • A potenciális vevők utánkövetése, szükség esetén újabb ingatlan ajánlása (jelentős számú értékesítés történhet második vagy harmadik ingatlan ajánlásával)
 • Szerződés előkészítése, szerződéskötés, ingatlan átadása
 • Zárszó
 • Melléklet, Adatbázisok

Ki merem jelenteni, hogy aki elolvassa, annak ez lesz a szakmai bibliája!

A könyvben lépésről lépésre végig haladunk a teljes értékesítési folyamaton. Így szó lesz benne többek között az ingatlanközvetítői énmárka felépítéséről, a takarítócégek, lakberendezők szakipari munkások szerepéről, hasznáról az ingatlanértékesítésben, a megfelelő alaprajz elkészítéséről (jó ha 5%-ban készül használható alaprajz az ingatlanról, miközben az 30%-os eséllyel növeli a hatékony értékesítést) az ügyfélismereti adatlap (az ingatlant megtekintő potenciális vevőkről szóló adatlap) használatáról, előnyéről (elképzelhető, hogy nem is hallottál még erről), az ingatlant bemutató tájékoztató anyag tartalmáról (ezt adod oda az ingatlant megtekintőnek, az ingatlan megtekintése után), elkészítésének és használatának az előnyéről, az ingatlant megtekintők utánkövetéséről, a számukra történő újabb ingatlan kiajánlásáról. Részletekbe menően olvashatsz arról, hogyan befolyásolhatod a vásárlók érzelmeit, hogyan alakíthatod ki azokat az érzelmi hatásokat, aminek következtében nagy eséllyel választják az általad ajánlott ingatlant több ingatlan megtekintése esetén is.

Egy ingatlanvásárlást soha nem az ár, hanem az ingatlannal kapcsolatban kialakult érzelmek döntik el! A könyvemben megmutatom, hogyan tudsz olyan ügyfélspecifikus hirdetéseket készíteni, amivel a szűkítés ellenére is hatékonyabban és magasabb áron tudod az ingatlant eladni. S akkor most még csak a könyv tartalmának 20%-ról beszéltem.

Ennek a könyvnek az ingatlanközvetítők számára nem ára, hanem értéke van, mégpedig olyan, ami garantáltan jelentős bevétel- és presztízsnövekedést jelent mindenkinek akár már fél éven belül és mindezt a rendszernek köszönhetően, ráadásul arányosan kevesebb időbefektetéssel.

A könyv paraméterei:

Méret: B5

A nyomtatott könyv ára, amely tartalmazza a ingyenes házhozszállítást (az ingyenesség kizárólag Magyarország területére vonatkozik) is: 6 990 Ft.

A PDF könyv ára: 4 990 Ft.

Várható szállítás: 2023. június hónap második felében

Annyira biztos vagyok a tudásomban, annak hatékonyságában, működőképességében, hogy 200%-os megelégedettségi garanciát vállalok a könyvemben szereplő tudásra. Én tapasztalatból tudom, hogy az értékesítési rendszer működik, de Te csak akkor fogod ezt megtudni, ha elolvasod a könyvet és Te is alkalmazod az egész rendszert! Ha szükségesnek érzed, akkor bátran finomíts rajta, igazítsd az egyéniségedhez. Ha kipróbálod a rendszert, de úgy érzed az távol áll tőled, akkor a könyv megvásárlásától számított egy éven belül jelezd ezt nekem és visszakapod a könyv árának a dupláját, azaz könyv esetében 13 980 Ft-ot PDF esetén 9 980 Ft-ot.

Mivel tudom, hogy ezt a garanciát sokan nem értik, ezért erről itt olvashatsz bővebben:

200%-os értékgarancia

 

Könyv megrendelése