A piacon – tudomásom szerint – egyedülálló módon, én 200 %-os értékgaranciát vállalok a munkámért, a tudásomért. Azaz, ha valaki megveszi és elolvassa az általam írt könyvek bármelyikét (E-book vagy nyomtatott verzió), részt vesz a rendezvényeimen, csatlakozik valamelyik közösségemhez stb., majd úgy érzi, hogy az neki nem vált be, akkor én nem pusztán a könyv, a szolgáltatás árát, hanem annak a dupláját fizetem vissza.

Ezt nagyon sokan nem értik, valami csavart, átverést keresnek a dolog mögött, így elég sok kérdést kapok ezzel kapcsolatban. Ezért erről itt olvashatsz bővebben:

https://www.istvandomotor.hu/a-garancia-mint-markaeszkoz/

A 200%-os értékgarancia igénylésének a szabályai és folyamata:

A garancia minden általam forgalmazott könyvre, egyéb termékre, szolgáltatásra, rendezvényre, tagsági díjra érvényes.

A garancia alapját a megrendelt és kifizetett könyv, egyéb termék, szolgáltatás, rendezvény, tagsági díj teljes ára adja. Azaz, ha valaki a vásárlását kedvezményes árat biztosító akcióban teszi, meg, a garancia érvényesítésekor az eredeti teljes ár dupláját kapja meg.

A garancia határideje a megrendelés teljesítését követő 30-90 nap. Azaz a garanciát pl. egy könyv megvásárlásának esetén a könyv kiszállításának napjától számított 30 nap elteltével lehet kezdeményezni és legkésőbb a kiszállításának napjától számított 90 napig lehet megtenni. A 30 napos kezdeti dátum a garancia rosszindulatú felhasználóinak lehetőség szerinti kiszűrése miatt került beépítésre. Hiszen például egy könyv esetében, ha megkapsz egy könyvet, azt elolvasod, annak tartalmát a saját életedben megpróbálod felhasználni, akkor ahhoz idő kell. Ha viszont a megrendelt könyv esetében két nap múlva már élni szeretnél a garanciával, reklamálsz, akkor a könyv és annak tartalma téged valójában nem is érdekel, pusztán csak a lehetőséggel szeretnél rosszindulatúan visszaélni. Ez pedig ellentétes a garancia szellemiségével!

A garancia igénybevételének a módja, hogy a fentebb említett határidőn belül a garanciára vonatkozó igényt írásban, az garancia@istvandomotor.hu e-mail címre küldött levélben kell jelezni. A levélnek tartalmaznia kell, hogy mikor, milyen rendelési számmal ellátott vásárlásra kívánja a garanciát igénybe venni a vásárló. A levélnek tartalmaznia kell azt a számlaszámot, ahová el tudjuk utalni a garancia összegét.

A garanciaigényt nem kell indokolni.

A garancia teljesítésére, a garancia összegének utalására, a beérkezett garanciaigényt tartalmazó e-mail beérkezését követő nyolc naptári napon belül kerül sor.