A mai felgyorsult világunkban egyre többen keresik az instant azonnali megoldásokat, ami sokakat visz vakvágányra a tárkeresésben. Márpedig, ha valaki nem csak pillanatnyi románcot keres, hanem egy életre szeretné megtalálni a párját, akkor abba bizony komoly energiát kell befektetni és az eredményre is türelmesen kell várni. Ráadásul az sem mindegy, hogy hogyan tesszük ezt. A legtöbb embernek megvannak az ismerkedési szokásai. Viszont, ha ezek révén valaki eddig nem találta meg a biztonságot és boldogságot adó párját, akkor bármennyire fájdalmas is ezt megtenni, de be kell látnia, hogy változtatnia kell. Ebben a változásban, változtatásban tud hatékony segítséget nyújtani

A PÁRVÁLASZTÁS ARANYKÖNYVE (Második, bővített kiadás)

Ez a könyv közel 30 év gyakorlati tapasztalatainak az esszenciája, sok-sok, életből vett példával fűszerezve. Örök kérdés, hogy a párválasztás szerelemmel vagy ésszel történjen-e. A könyv arról szól, hogy ha jó párkapcsolatra vágyunk, akkor nincs helye a ’vagy’-nak. A sikeres párkeresés, a boldog párkapcsolat első és legfontosabb alapfeltétele a megfelelő önismeret. Ha pedig már tisztában vagyunk azzal, hogy kik vagyunk, akkor ennek ismeretében el tudjuk dönteni, milyen társra vágyunk. Tehát az ismerkedés és a párválasztás folyamatában a tudatosságnak éppúgy jelen kell lennie, mint az érzelmeknek.

A könyv hitelességének én magam vagyok a legjobb példája, hiszen nem csak több évtizede segítem az embereket megtalálni a boldogságukat, de én magam is ezen elvek, módszerek használatával ismertem meg a feleségemet több mint 15 éve.

Amikor megismerkedtünk, akkor még egy átlagos jövedelmű, jóindulattal átlagos megjelenésű, de alacsony, 160 cm „magas” férfi voltam. A párom pedig diplomás (summa cumme laude) jogász, abban az időben a világ legnagyobb élelmiszeripari cégének a magyarországi jogi igazgatója volt. Kimondottan csinos és vonzó jelenség, aki magassarkú nélkül is 15 cm-rel magasabb nálam.

Az ismerkedéshez nem használtam trükköket, önmagamat adtam és azon elveket követtem, amiket a könyvünkben is leírtunk. Nem volt gyors szerelem, de az idő beigazolta, hogy megérte minden percét a befektetett időnek. Azóta is stabil és boldog a kapcsolatunk (ez nem jelenti azt, hogy soha nincs közöttünk feszültség, de azt jól kezeljük), és ennek szellemében neveljünk a 11 éves fiunkat is!

 

Kiknek szól ez a könyv?

Azoknak, akik keresik, de még nem találták meg életük párját és nem tudják, hogy mit csinálhatnának másként.

Azoknak, akik párkapcsolatban élnek, de úgy érzik, valami hiányzik a kapcsolatukból és nem tudják, hogyan javíthatnának rajta.

 

A PÁRVÁLASZTÁS ARANYKÖNYVE – Olvasói vélemények a könyv első kiadásáról:

Enzsöl Évi véleménye, aki egyébként boldog párkapcsolatban él:

A könyvet egyaránt ajánlanám társkeresőknek és párkapcsolatban élőknek is.

Könnyen és érthetően összefoglalja a mai modern társadalom kommunikációs gondjait, az emberek egymáshoz való viszonyulását, kapcsolatépítési nehézségeit. Rámutat arra, hogy igenis fontos, hogy felismerjük önmagunk hibáit, korlátait és többet foglalkozzunk azzal, hogy miért nincs Párunk/miért élünk rossz kapcsolatban/miért jó adott esetben a kapcsolat, amiben élünk. Könnyű a nyelvezete, teljesen érthető, sok helyen tetszett a konkrét példa felhozása, picit „szabadabb” nyelvezettel megfogalmazva. Egy jó és sokatmondó olvasmánynak tartom.

Herman Klári véleménye, aki rekord gyorsasággal, 5 nap alatt olvasta el a könyvet, annyira tetszett neki:

Mindenkinek ajánlanám, szülőknek, tanároknak, hogy például osztályfőnöki órán beszélgessenek a gyerekekkel. Nagyon fontos, hogy mikor és hogyan kezdődik el a szexuális életük, mert ez nagyban befolyásolja nem csak párkapcsolataikat, hanem az egész életüket. Teljesen érthető a könyv nyelvezete, szerintem nagyon jó, hogy nagyon sok gyakorlati példát tartalmaz, ezek által még érthetőbb. Nagyon sok barátomnak ismerősömnek fogom ajánlani, sőt karácsonyi ajándéknak is remek. Én még többször el fogom olvasni!

Szöllősi Nóra, aki egy fiatalabb korosztály szemszögéből olvasta a könyvet:

Olvasmányos és könnyen érthető a nyelvezete. Ami a legjobban tetszik és én is nagyon fontosnak tartom, az az önismeret. Én és Dávid is ennek tudjuk be azt, hogy egymásra találtunk, hogy mi két egész emberként találtuk meg a másikat. Nagyon fontos a tudatosság a párkeresésben.

 

A KÖNYV NYOMTATOTT ÉS PDF VÁLTOZATBAN IS ELÉRHETŐ.