Támogatás a nehéz időkben

A tavaszi vírushelyzet nagyon sok embernek okozott komoly válságot magánéleti vagy üzleti szempontból. A nyári időszak ugyan lehetőséget adott arra, hogy sokan picit magukhoz térjenek ebből a sokkhelyzetből, de a mostani második hullám újra támadást indít az emberek lelke és pénztárcája ellen. Ráadásul ezúttal sokkal hosszabb ideig tartó, mélyebb válságra kell számítani. És ha ez nem lenne elég, történik mindez most az év vége, a karácsony, szilveszter közeledtével. A szeretet ünnepére sok embernek éppen a szíve lesz tele fájdalommal. Ilyenkor ahhoz, hogy a nehéz időszakokat mielőbb átvészeljük, mindig szükség van másokra, a közösség erejére.

Ha tehát úgy érzed, hogy a mostani helyzet nagyon megvisel, ha úgy érzed, nem vagy biztos abban, mit is csinálj, merre indulj, akkor bátran keress engem a különböző közösségi oldalaimon, vagy e-mailben. Írd meg a problémáidat, nyugodtan ventilálj velem. Én pedig ígérem, a lehetőségeimhez képest a leghamarabb és a legjobb tudásom szerint válaszolok Neked! S teszem mindezt mindenféle ellenszolgáltatás, díj nélkül, pusztán szeretetből. Talán ez így most némileg sziruposnak, furcsának hangzik, de én tényleg szeretem az embereket és tényleg hiszek abban, hogy az egyik legjobb öröm- és energiaforrás, ha segíteni tudunk másoknak.

Azzal is tisztában vagyok, hogy ez mostani válsághelyzet az embereknél a leginkább a párkapcsolatukban és a motivációjukban okozza a legnagyobb problémákat. Ezért egyfajta karácsonyi ajándékként, a Párkapcsolatokról és a Motivációról szóló könyveim PDF változatát 52%-os kedvezménnyel (azért 52%, mert novemberben leszek 52 éves) tudjátok beszerezni.

Bízom benne, hogy ezen a mostani, kihívásokkal teli válságos időszakon közösen sikeresen tudunk túljutni.

Mosolygós szép napot Neked!

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!