Tiszta szívvel ajánljuk – Essence Bolt

Németh Ágnes vagyok, az Essence Bolt webáruház megálmodója.

Világ életemben fontos volt számomra a természet, szeretek utazni és imádom Itáliát. Nem véletlen, hogy vállalkozóként is ehhez a területhez kapcsolódtam, olasz, zöldség, gyümölcs és delikátesz boltot üzemeltettem. Sajnos a vírushullám, illetve az ehhez kapcsolódó események engem sem kíméltek, mint sokan mások, 2021-ben én is karrierváltásra kényszerültem. Olyan területet kerestem, ami az új helyzetben is piacképes, ugyanakkor szorosan kötődik a személyemhez, amiben önazonos tudok maradni, amivel hitelesen tudok foglalkozni. Mivel 52 évesen a változókori problémák engem is elértek, ezek enyhítésére folyamatosan keresem a leghatékonyabb megoldásokat szinte magától adta magát, hogy az új tevékenységem is ehhez kapcsolódjon.

Az addigi tapasztalataimat, kapcsolatrendszeremet és az új élethelyzetemet összegezve, egy csokorba szedve, összegyúrva, álmodtam egy nagyot és létrehoztam hipoallergén kozmetikumokat forgalmazó webáruházamat.

Számomra fontos volt, hogy a termékekbe, amiket forgalmazok, magam is higgyek, azok valóban természetközeleki, környezetbarátok, hipoallergének legyenek. Így találtam rá a kiváló minőségű Simpre Belle termékcsaládra, amit Olaszországban gyártanak és ami idén ünnepli a 60. szülinapját. Ezek a termékek tartalmazzák mindazt a földi jót, ami egy mediterrán országban fellelhető, termesztett vagy vadon termő gyógynövények és gyümölcsök felhasználásával készülnek.

Külön büszke vagyok arra, hogy én lehetek ennek a kiváló márkának az első magyarországi forgalmazója.

Számomra nagyon fontos, hogy az Essence Bolt ne pusztán egy webáruház legyen, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a szolgáltatásaink minőségére, a termékportfolió vásárlói igények szerinti fejlesztésére, bővítésére. Éppen ezért, a webáruházban a termékekhez, az egészséghez, szépséghez kapcsolódó blogcikkek is olvashatók. Sok webáruházzal ellentétben, ha valaki nem biztos a termékválasztásában, ha egyéni problémája, kérdése van, akkor nem csak elektronikus levélben, de igény szerint mi akár telefonon is a rendelkezésére állunk a vásárlóink kérdésinek a megválaszolásában.

Bízom benne, hogy hamarosan Önt is a vásárlóink között köszönthetjük!

Üdvözlettel: Németh Ágnes alapító tulajdonos

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!