A MOTIVÁCIÓ ARANYKÖNYVE

9.990,00 Ft

Várható megjelenés: 2024. március 12.

A könyv ára: 9 990 Ft, amely az ingyenes házhozszállítást is tartalmazza

Előrendelési árak:

2024. február 25.-ig 40% kedvezménnyel és ingyenes szállítással: 5 994 Ft

2024. március 03.-ig 20% kedvezménnyel és ingyenes szállítással: 7 992 Ft

TERMÉSZETESEN MINT MINDEN SZOLGÁLTATÁSOMRA, KÖNYVEMRE, ÚGY ERRE IS ÉRVÉNYES LESZ A 200%-OS MEGELÉGEDETTSÉGI GARANCIA

Cikkszám: PA2024B Kategória:

Leírás

Ez a könyv a korábbi motivációról szóló könyvem, bővített, továbbfejlesztett és aktualizált változata.

Ez a könyv paradigmaváltó gondolkodásra hív téged a motiváció kérdéskörében. Megmutatja, hogyan tudod a motivációdat tudatosan alakítani, olyan irányba terelni, ami az életedet előre viszi és azt is, hogyan tudod kiiktatni azokat a negatív hatásokat, amelyek fékként vannak jelen az életedben és gátolnak téged a kiteljesedésben. Gyakorlati példák sokaságával segít abban, hogyan tudod fenntartani, illetve szükség esetén erősíteni a motivációdat az élet bármely területén.

Bizton állíthatom, hogy ha elolvasod és végig gondolod a könyvben leírtakat, találsz majd olyan részeket benne, amelyek az aktuális élethelyzetedben segítenek téged abban, hogy kimozdulj a holtpontról és lendületet kapj a tovább lépéshez. Talán nagyképűség nélkül állíthatom, hogy szinte mindenki talál majd benne hasznos gondolatokat, sokaknak lesz WOW élménye olvasás közben. De, hogy ne csak magamat dícsérjem, álljon itt Vad Ágnes Coach előző motivációról szóló könyvemhez írt ajánlója.

Vad Ágnes Business and Life Coach https://vadagnes.coach/ :

Engem mindig is izgatott, hogy mi hajtja, motiválja az embereket és mi valójában a motiváció. István könyve jól válaszolt a bennem lévő kérdésekre, tette ezt pont annyi tudományos ki-és betekintéssel, mint szórakoztatóan és nem mellékesen praktikus tanácsokkal is szolgál. Azt vettem észre, hogy ha elkezdem olvasni, akkor nem tudom abbahagyni és szívesen alkalmazom a mindennapokban is az olvasottakat. Pont megfelelő mélységben beszéli át a motiváció nem kis témakörét, teszi ezt emberközeli módon, melyet a szerző a saját példáinak a megosztásával hitelessé is tesz. Ajánlom mindenkinek, aki érthető és egyben gyakorlatias könyvet keres a saját motivációjának a feltárásához és/vagy újra megtaláláshoz.