A program általános leírása:

Számtalan felmérés és a tapasztalat is azt mutatja, hogy a kisvállalkozások számára az egyik legnagyobb kihívás, hogyan szerezzenek új vevőket, hogyan biztosítsák a növekvő bevételeiket. Ez így volt a covid alatt és így van a mostani gazdasági válságban is.

Közel harminc éve foglalkozom üzleti és életvezetési tanácsadással. A témában blogot is vezetek, amivel az ével alatt egy közel 200 ezer fős aktív olvasói közösség alakult ki, amely mára lifestyle klubként működik.  A közösség igényei alapján felmerült az igény arra, hogy egy szolgáltatói hálózatot hozunk létre a számukra. Ebbe a partnerprogramba hívjuk meg most az Ön vállalkozását is!

Mit nyújt a partnerprogram?

  • Bemutatkozási lehetőséget blogomban, amit, mint írtam közel 200 ezren olvasnak rendszeresen (ez a szám folyamatosan növekszik)
  • A hírleveleken keresztül potenciális hozzáférést 12 hónapon keresztül egy közel 200 ezer fős, magas fizetési kategóriájú piachoz
  • A partnerprogramban részt vevők számára önálló közösségi média oldalakat (Facebook/Tiktok/Instagram) indítunk, amin keresztül közvetlenül és rendszeresen megjelenhetnek a partnereink a tevékenységükkel, akcióikkal (évente maximum 12 alkalom/médiafelület)
  • Versenyelőnyt a konkurenciához képest, mivel az egyes üzleti területeken, csak korlátozott számú vállalkozás vehet részt a partnerprogramban
  • A partnerprogramban részt vevő vállalkozásuknak lehetősége van (nem kötelező) állandó árkedvezményt, vagy extra szolgáltatást nyújtania a klubtagok számára
  • Kockázatmentes ügyfélszerzési lehetőségeket, hiszen a szolgáltatásra hat hónapos, 100%-os megelégedettségi garanciát adunk. Azaz, ha valaki hat hónapon belül, bármely okból úgy dönt, hogy kilép a programból, úgy annak a teljes befizetett díjat visszafizetjük

Azért, hogy a partnerprogramban részt vevő vállalkozásokat minél többen megismerhessék, a részvételükkel egy nyereményjátékot is szervezünk. Ennek lényege, hogy azok a klubtagok, akik a játék időtartama alatt (5 hét), vásárolnak/szolgáltatást vesznek igénybe a partnerprogramban részt vevő cégeknél, egy napi, heti és a fődíjat tartalmazó nyereménysorsoláson vesznek részt. A nyereményként több millió forint értékű EDENRED utalványokat sorsolunk ki.

Persze tudom, hogy bármennyire is vonzó egy ajánlat, az egyik legfontosabb ajánlat mégis az, hogy mennyibe is kerül mindez. Tapasztalatból mondom, hogy ennek az együttműködésnek nem ára, hanem értéke van. Az ajánlott csatlakozási díj, ehhez az értékhez, az egyéb marketinglehetőségekhez képest pedig kimondottan olcsó, 975 Ft/hó, azaz 11 700 Ft/év

Szinte sokaktól hallom is az újabb kérdést, csak ennyi? De miért ilyen olcsó és mit jelent az, hogy ajánlott ár?

  • Mert ez a partnerprogram számunkra elsődlegesen nem egy profitorientált tevékenység, sokkal inkább szolgáltatás annak a közel 200 ezer embernek, akik tagjai ennek a Lifestyle Clubnak, ezért a díj, inkább csak a költségeink egy részét fedezi, a fennmaradó költségünkre, mint a saját marketingköltségünkre tekintünk.
  • Számunkra fontos cél a kisvállalkozások támogatása, ezért ezzel az olcsó árral is támogatni kívánjuk őket abban, hogy növeljék a bevételüket/nyereségüket.
  • Mert szeretnénk, hamar elkészülni a partnercégek kiválasztásával, mivel a nyereményjáték június elején (2022. június 13. hétfő) már indul.
  • Az ajánlott ár azt jelenti, hogy Ön eldöntheti, hogy elfogadja az ajánlott csatlakozási díjat, de dönthet úgy is, hogy a partnerprogramhoz az Ön által meghatározott díjért csatlakozik.

Tisztában vagyunk vele, hogy az utolsó pont furcsa lehet sokak számára, de ez egyben egy piackutatási célt is szolgál a számunkra.

Mint ahogy azt fentebb már említettem, csak korlátozott számú vállalkozás kerülhet csak be ebbe a partnerprogramba. Jelenleg azokat a vállalkozásokat keressük meg, akiket az olvasóink ajánlottak ebbe a partnerprogramba. Ezek száma nagyobb, mint a programba felvehető vállalkozások száma, ezért nem egyszerre, hanem folyamatosan keressük meg ezeket a vállalkozásokat. Ebből fakadóan, akik kellően gyorsan döntenek, azok kerülnek be a programba. Ezért azon vállalkozásokra, akik 3 napon belül nem reagálnak az ajánlatra, úgy tekintünk, hogy nem kívánnak élni a lehetőséggel, helyettük újabb vállalkozásoknak kínáljuk fel az együttműködés lehetőségét az adott szolgáltatási területen.

Jelentkezési lap a QUALITY partnerprogramba