Boldogságot hoz a nyuszi ajándékba!

Gyakran megkapjuk a párommal közösen, a kapcsolatunkat illetően, hogy szerencsénk van egymással.

Az a helyzet, hogy nem győzzük eleget hangoztatni, hogy a párkapcsolat SOHA NEM szerencse kérdése. Mivel Magyarországon nem divat felelősséget vállalni az életünkért, ezért a szerencsére hivatkozás sem más, mint a felelősség hárítása! Mi sem áll távolabb az igazságtól, minthogy a boldogság is szerencse kérdése. A saját életünk, a párkapcsolati könyvünk és az a több ezer pár, aki ennek köszönheti a boldogságát az élő bizonyítéka annak, hogy a szerelem, a boldogság mindenkinek jár, de az nem automatikusan érkezik az életünkbe. A jó, a tartalmas, a stabil és hosszú párkapcsolat bizony munka! Élvezetes, de kemény munka. Munka, amit önmagunkkal kell elvégezni. Munka, ami szól a korábbi tapasztalataink feldolgozásáról, a téves hiedelmeink lebontásáról, a rossz beidegződések és a megfelelő új szokások kialakításáról. S ez bizony akár évekig is eltarthat. Tudom, hogy manapság a gyors kaják, a gyors eredmények, a gyors szexek korát éljük, de ezek a gyors eredmények soha nem jelentenek tartós és emlékezetes élvezeteket. Arról nem is beszélve, hogy vajon melyik a „jobb üzlet”? Élni ugyanúgy az életünket, ahogy eddig éltük és továbbra is egyedül maradni, pár hónapig vagy egy-két évig tartó kapcsolatokkal küzdeni vagy beletenni egy-három év munkát egy párkapcsolat kialakításába, felépítésébe, de ami aztán egy életen át tartó (20-30-50… év) boldogságot jelent? Persze tudom, hogy a legtöbb ember számára nem az a kérdés, hogy melyik utat válassza, hanem az, hogy ezt hogyan teheti meg.

Ebben segít nektek a húsvéti nyuszi, aki mutatja neked az utat!

1., Rendeld meg A Párválasztás aranykönyve c. 232 oldalas PDF könyvet 2990 Ft-os kedvezményes áron. A könyv nyomtatott verziója több mint 10 ezer példányban kelt el és az olvasók szerint az egyik legjobb a témában.

2., A nyuszi most ajándékba ad neked egy 12 hónapra szóló Ámor Club tagságot. Az Ámor Club, a Renaissance Lifestyle Clubbon belül, de önállóan működő, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, de ami ennél sokkal fontosabb, az egyik leghatékonyabb társkereső közössége. A klub nem pusztán arra nyújt lehetőséget, hogy más társkeresőkkel megismerkedhess, de számtalan online és offline programok, képzések révén hatékonyan támogat is téged a sikeres párkeresésben, párválasztásban.

3., Azért, hogy mindezt a gyakorlatban is megtapasztalhasd, a nyuszi a könyv mellé megajándékoz téged az Ámor Club következő rendezvényére szóló ingyenes belépőjeggyel: Love Day 2022. május 15. A rendezvényen szó lesz arról, hogyan találd meg önmagad, hogyan alakítsd ki az egyéni stílusodat, hogyan szerezhetsz kellő önbizalmat az ismerkedéshez, hogyan tudod felkelteni mások érdeklődését, hogyan tudsz hatékonyabban ismerkedni, hogyan találhatsz rá a neked való igazi társra és természetesen beszélünk a szexről is. A rendezvényen megismerkedhetsz egy több mint 15 éve együtt lévő boldog párral is. Ők beszélnek majd a kapcsolatuk történetéről, az örömeik mellett beszélni fognak arról is, hogyan küzdöttek meg a nehézségeikkel, a kihívásaikkal is, hiszen azok is részei egy kapcsolatnak.

Az akció, a 2022. április 17.-ig leadott és kifizetett megrendelésekre vonatkozik!

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!