Az internetnek köszönhetően korlátlan információs adatbázissal rendelkezünk, de nagyon gyakran éppen ez az információdömping okozza a választás nehézségét.

2021. novemberében egy átfogó felmérést végeztünk az olvasóim körében, ahol a fenti kihivás kezelésére nagyszámban érkeztek olyan javaslatok, miszerint készítsünk egy ajánlói oldalt.

Ennek a kérésnek eleget téve indítjuk el ezt a szolgáltatást. Ez nem pusztán egy ajánlói katalógus lesz, hanem a cégek, egy önálló blogkategórián belül, hosszan és teljes körűen tudnak bemutatkozni. A vállalkozások vagy azért kerülnek be a listánra, mert ti meggyőződéssel ajánljátok őket, vagy pedig azért mert mi meghívjuk őket. Ez a meghívás kizárólag szubjektív szempontok alapján történik. A meghívott cégek megelőlegezett bizalomként megkapják tőlünk a Renaissance Lifestyle Club Quality Partner minősítést, amit a Ti értékeléseitek alapján rendszeresen felülvizsgálunk majd. A partnerségre vonatkozó információt, logót a cégek egyfajta minősítési elismerésként, marketingeszközként, elhelyezhetik a saját weboldalukon is.

Bátran, jószívvel ajánlom őket a figyelmetekbe!

Azért, hogy az ajánlásban szereplő vállalkozásokat minél jobban és gyorsabban megismerhessék az olvasóim, 2022. június 10.-től kezdődően egy nyereményjátékot indítunk.

Röviden, a játék lényege, hogy aki legalább 1500 Ft értékben vásárol valamelyik cégnél, akkor a vásárláskor kapott blokk vagy számla számát feltölti a megadott helyen és ezzel részt vesz egy sorsoláson, ahol napi, heti és főnyereményként összesen milliós nagyságrendben sorsolunk ki Edenred utalványokat. Természetesen minél több cégnél vásárol valaki, annál nagyobb a nyerési esélye.

Azok a cégek, akik az ajánlási rendszerben szerepelnek, ingyenesen vesznek részt szolgáltatóként ebben a nyereményjátékban.

Ugyancsak az együttműkődés részeként ezek a cégek arra is lehetőséget kapnak, hogy havonta egy alkalommal, azaz egy év alatt összese 12 alkalommal, PR megjelenésként elhelyezzék, bemutassák az éppen futó marketing kampányukat, akciójukat!