Ajándékozz boldogságot karácsonyra!

A jelenkor egyik legnagyobb kihívása nagyon sok ember számára a megfelelő társ megtalálása. Miközben a világ az internetnek, a számtalan társkereső oldalnak köszönhetően szinte a végtelenségig kitágult, mégis egyre többen vannak azok, akik egyedül élnek, akik nem találják a szerelmet, a társukat.

Karácsony közeledtével ez az állapot sokak számára az alaphangulatukban is megjelenő szomorúsággal jár együtt, miközben ennek az ünnepnek éppen a boldogság, a szeretet érzését kellene erősítenie.

A karácsonynak fontos eleme az ajándékozás is, mint a szeretet egyik megnyilvánulási eszköze. Kutatások bizonyítják, hogy egyre többen vágynak olyan ajándékra, ami valamilyen élményt jelent, személyre szabott és folyamatos jó érzések kapcsolódnak hozzá.

Ennek az igénynek szeretne eleget tenni a Renaissance Lifestyle Club a kimondottan karácsonyra szóló, jelentős kedvezménnyel összeállított „Ajándékozz boldogságot!” csomagjával. A csomag teljesen személyre szabott, egyedi és ennél fogva exkluzív is.

Mit tartalmaz a csomag?

1 fő számára névre szóló, zártkörű, Renaissance Lifestyle Club Gold klubtagságot egy éves időtartamra. (Névre szóló, környezetbarát anyagból készült plasztikkártyával)

1 fő számára névre szóló Ámor Club tagságot, ami egy zártkörű társkereső klub (Névre szóló, környezetbarát anyagból készült plasztikkártyával)

1 db névre szólóan dedikált példányt a Párválasztás aranykönyve c. könyvből

Megnézem a könyvet

A csomagot díszdobozos változatban, futárszolgálattal küldjük Neked. Azért, hogy a csomag időben megérkezzen Hozzád, a rendelésedet legkésőbb 2021. december 10-én éjfélig le kell adnod!

A csomag ára, ami a szállítási költséget is tartalmazza: 11. 990 Ft.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!