A tavaly novemberi kérdőívre adott válaszaitok eredménye

Elkészült a novemberi kérdőív kielemzése. Komoly időbe telt, mivel több mint 40 000 töltöttétek ki, amiért rendkívül hálás vagyok nektek.

A számadatokkal nem szeretnélek fárasztani benneteket (természetesen, ha valakit érdekel, megküldöm neki az adatokat), most sokkal inkább arról fogok írni, ami változást jelent majd, illetve, hogy mik voltak azok a kérések, amiknek eleget fogok tenni.

Blogbejegyzések:

Ezentúl rendszeresen, hetente két bejegyzés kerül majd fel az oldalra. Keddenként inkább az üzleti élettel kapcsolatos írások, míg péntekenként a magánélettel kapcsolatos írások kerül majd fel az oldalra. Az új írások mindig délben jelennek majd meg.

Február végétől elindul majd a videóblog is, Reneszánsz beszélgetések címmel. Erről a későbbiekben részletesebben is írok majd, az előkészületei megkezdődtek.

Renaissance Lifestyle Club:

Ennek előkészületei, már tavaly megkezdődtek. A Clubot a felmérésben adott válaszok alapján teljesen átalakítjuk. Csak két tagsági kategória lesz. Egy alap, alacsony tagsági díjjal, és a szolgáltatások önállóan lesznek megrendelhetők. S lesz egy kiemelt VIP tagság.  A klubbon belül, de önálló klubként, szolgáltatásként indul el a társkereső klubunk. A klub elindít egy online magazint is, ami hírlevél jelleggel, havonta jelenik majd meg.

Új szolgáltatás, nyereményjáték:

Rengetegen kérték (80% felett), hogy hozzunk létre egy ajánlói oldalt, ahol különféle vállalkozásokat ajánlunk. Sokan panaszkodtak, hogy gyakran futnak bele, nem megfelelő színvonalon dolgozó cégekbe, webáruházakba. Ezt a problémát igyekszünk kezelni ennek a szolgáltatásnak az elindításával. Nem egy katalógus készítünk majd a számotokra, a vállalkozásokat bővebben is bemutatjuk majd a számotokra. A vállalkozásokat saját szubjektív szempontok és a Ti ajánlásaitok alapján válasszuk majd ki. A listánál nem a minél több cég szerepeltetése lesz a fő szempont, hanem a saját értékrendünk szerinti megfelelőség. Éppen ezért ezek a cégek, megelőlegezett bizalomként megkapják tőlünk a Renaissance Lifestyle Club Quality Partner minősítést, amit a Ti értékeléseitek alapján rendszeresen felülvizsgálunk majd.

Azért, hogy ezeket a partnervállalkozásokat jobban megismerhessétek, kipróbálhassátok, a tavalyi nyereményjátékhoz hasonló, nagyszabású nyereményjátékot is indítunk majd a számotokra

Hiszem, hogy ezekkel a változtatásokkal még inkább ki tudjuk szolgálni a személyes fejlődésetekhez szükséges igényeiteket!

Az alábbi képen 2021. november havi összesített olvasottsági adatokat látjátok országonkénti bontásban.

Szóljon hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error

Tetszett Önnek ez a bejegyzés? Kérem mondja el másoknak is!