Ez a könyv közel 30 év gyakorlati tapasztalatainak az esszenciája, sok-sok, életből vett példával fűszerezve. Örök kérdés, hogy a párválasztás szerelemmel vagy ésszel történjen-e. A könyv arról szól, hogy ha jó párkapcsolatra vágyunk, akkor nincs helye a ’vagy’-nak. A sikeres párkeresés, a boldog párkapcsolat első és legfontosabb alapfeltétele a megfelelő önismeret. Ha pedig már tisztában vagyunk azzal, hogy kik vagyunk, akkor ennek ismeretében el tudjuk dönteni, milyen társra vágyunk. Tehát az ismerkedés és a párválasztás folyamatában a tudatosságnak éppúgy jelen kell lennie, mint az érzelmeknek.

KIKNEK SZÓL EZ A KÖNYV?

Azoknak, akik keresik, de még nem találták meg életük párját és nem tudják, hogy mit csinálhatnának másként.

 

 

 

Azoknak, akik párkapcsolatban élnek, de úgy érzik, valami hiányzik a kapcsolatukból és nem tudják, hogyan javíthatnának rajta.

TARTALOM

MIBEN ÚJSZERŰ EZ A KÖNYV?

SZERELEM

A NAGY Ő


A PÁRKERESÉS ELSŐ LÉPÉSE AZ ÖNISMERET
AZ ISMERKEDÉS FOKOZATAIAZ ISMERKEDÉS ÁLTALÁNOS TÖRVÉNYSZERŰSÉGEI
ZÁRSZÓ


BOLDOGSÁG

NŐI ÉS FÉRFI SZEREPEK

TUDATOSSÁG A PÁRKERESÉSBEN


A PÁRKERESÉS MÁSODIK LÉPÉSEAZ ISMERKEDÉS FELÜLETEI
AZ ALKALMI KAPCSOLATOK CSAPDÁI

KÖNYVAJÁNLÓ - OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

Enzsöl Évi véleménye, aki egyébként boldog párkapcsolatban él:

A könyvet egyaránt ajánlanám társkeresőknek és párkapcsolatban élőknek is.

Könnyen és érthetően összefoglalja a mai modern társadalom kommunikációs gondjait, az emberek egymáshoz való viszonyulását, kapcsolatépítési nehézségeit. Rámutat arra, hogy igenis fontos, hogy felismerjük önmagunk hibáit, korlátait és többet foglalkozzunk azzal, hogy miért nincs Párunk/miért élünk rossz kapcsolatban/miért jó adott esetben a kapcsolat, amiben élünk. Könnyű a nyelvezete, teljesen érthető, sok helyen tetszett a konkrét példa felhozása, picit „szabadabb” nyelvezettel megfogalmazva. Egy jó és sokatmondó olvasmánynak tartom.

Herman Klári véleménye, aki rekord gyorsasággal, 3 nap alatt olvasta el a könyvet, annyira tetszett neki:

Mindenkinek ajánlanám, szülőknek, tanároknak, hogy például osztályfőnöki órán beszélgessenek a gyerekekkel. Nagyon fontos, hogy mikor és hogyan kezdődik el a szexuális életük, mert ez nagyban befolyásolja nem csak párkapcsolataikat, hanem az egész életüket. Teljesen érthető a könyv nyelvezete, szerintem nagyon jó, hogy nagyon sok gyakorlati példát tartalmaz, ezek által még érthetőbb. Nagyon sok barátomnak ismerősömnek fogom ajánlani, sőt karácsonyi ajándéknak is remek. Én még többször el fogom olvasni!

Szöllősi Nóra, aki egy fiatalabb korosztály szemszögéből olvasta a könyvet:

Olvasmányos és könnyen érthető a nyelvezete. Ami a legjobban tetszik és én is nagyon fontosnak tartom, az az önismeret. Én és Dávid is ennek tudjuk be azt, hogy egymásra találtunk, hogy mi két egész emberként találtuk meg a másikat. Nagyon fontos a tudatosság a párkeresésben.

A nyomtatott könyv ára: 3970 Ft, (a nyomtatott változat elfogyott) a PDF verzió ára: 3200 Ft.